The Carbage run – puzzelend door Europa in een barrel

The Carbage run is Europa’s grootste en gekste barrelrally. Een 5-daags avontuur door Europa in een auto die niet meer mag kosten dan €500,- . Klinkt dat niet als een uitdaging?

Aanbieder van verzekeringen voor vrouwen onna-onna support het vrouwenduo Sanne Slot en Soraya van der Holst in de Carbage run. Van 4 t/m 8 juli zullen zij ruim 2500 kilometer rijden door 9 verschillende landen in Europa. In een oude Ford Mondeo welteverstaan!

The Carbage run draait niet om snelheid en/of tijd maar wel om creativiteit, gekkigheid, avontuur en lol maken! Het gaat er niet om wie het eerste aankomt maar natuurlijk is er wel een wedstrijdelement. Elke dag krijgen de dames opdrachten mee waarmee ze punten kunnen scoren. Het team met de meeste punten aan het einde van de week, wint! 

Al met al een hele uitdaging met deze Ford Mondeo waarvan we hopen dat hij deze challenge doorstaat. onna-onna vindt dit een mooie oefening in zelfvertrouwen achter het stuur. Bovendien gaat het er in deze tocht om elkaar te helpen. En daar zit ook de overtuiging van onna-onna; samen sta je sterk, samen weet je meer.

Meer weten over deze Automeisjes? In een blog van onna-onna lees je alles over de strijdlust van deze vriendinnen en het hogere (goede) doel waarvoor ze zullen rijden. 

the carbage run

Geen reacties mogelijk.