Autosalon Rotterdam

Dit jaar was de eerste Autosalon Rotterdam in Ahoy van 29 november t/m 2 december 2013. De entree prijs bedraagt 14,50 per ticket. Een zogenoemd ‘spectaculair’ event, welke de vervanger van de bekende Autorai zou moeten zijn. Het Automeisje bezocht de beurs op zondag 1 december voor wat inspiratie op autogebied.

Ik moet eerlijk bekennen dat de salon niet helemaal voldeed aan mijn verwachtingen. Met een kleine twee uurtjes ben je er doorheen en nog hongerig naar ‘meer’. Maar wat is ‘meer’? Oke oke, de nodige automerken van A tot V (lees: Audi tot Volkswagen) zijn we gepasseerd. Dat de stands nou volledig hebben uitgepakt om ons bezoekers eens even flink te imponeren.. uhhm neen.

De hal met exclusieve merken was wel het bewonderen waard, maar rete-druk. Foto’s nemen zonder omstanders was haast een onmogelijke opgave. En dan nog het licht: totaal niet geschikt om mooie plaatjes te schieten (tip voor de organisatie). De grote hal betrof een ruim aanbod aan twee- tot vierwielers. Het was mij alleen een raadsel wat sommige kramen op de autosalon deden: koekenpannen, marktkleding en non-auto gerelateerde kunst? Het is geen huishoudbeurs! Ik kwam met een gevulde portemonnee, klaar om wat leuke lifestyle spulletjes in te slaan maar ging naar huis met niets.

Ging ik flikflakkend naar buiten? Jammer genoeg niet nee. Wellicht is het nieuwigheid en leert ook de organisatie hiervan. Volgend jaar beter zullen we maar zeggen.

Was jij er bij dit jaar? Wat vond jij ervan? Laat je reactie hieronder achter.

Geen reacties mogelijk.