AutoRAI 2015

AutoRAI, misschien wel het grootste auto-evenement van Nederland, is terug dit jaar! Bijna alle automerken waren aanwezig op de beursvloer, met uitzondering van de grote afwezigen Fiat en Alfa Romeo. Bijzondere exposanten vond ik Rolls-Royce (hebben zij de expositie echt nodig kun je je afvragen) en het onbekende Burton. Van duurzame hybrides tot aan opgefokte asfaltbijters. Van klassieker tot concept car, er was voor ieder wat wils. Zo maakte o.a. de Porsche 911 Targa 4S in Gulfblauw (limited edition) zijn debuut en was de live onthulling van de McLaren 570S een Europese primeur. 

En daar draaide het natuurlijk allemaal om op de persdag; als eerste de scoops kunnen brengen. En netwerken. Veel netwerken (lees borrelen en gezellig bijkletsen met autofielen). Tussendoor heb ik zoveel mogelijk moois vast weten te leggen om nu al met jullie te kunnen delen. Voor de 30 foto’s kun je terecht op mijn Instagram account. 

Tijdens de komende bezoekersdagen kun ook jij de primeurs in het echt bekijken! Daarnaast is er de mogelijkheid om testritten te maken in het Buitenpark of plaats te nemen naast een coureur in een supercar in de indoor Racehal. AutoRAI 2015 vindt van vrijdag 17 t/m zondag 26 april 2015. Bestel je AutoRAI toegangskaart(en) nu met korting. Je betaalt dan slechts € 14,50 i.p.v. € 18,- aan de kassa. Ga jij ook? 

Geen reacties mogelijk.