Autobeurzen over de wereld

De plek waar handelaren, leveranciers en dienstverleners bij elkaar komen. De plek waar de nieuwste ontwikkelingen en ideeën op autogebied gepresenteerd worden. De plek waar je je netwerk van autofanaten kunt uitbreiden. Die plek, is de autobeurs.

Hoe makkelijk wil je het hebben? Ieder automerk presenteert haar assortiment, tegelijkertijd, onder één dak. Maar dan moet je niet de beursdata vergeten te noteren in je agenda, anders mis je het spektakel. Om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de autobranche, biedt wijkopenautos.nl een exclusief overzicht van de belangrijkste autobeurzen in de wereld. Het overzicht zorgt ervoor dat jij tijdig je vliegticket kunt (vroeg)boeken voor die internationale beurs waar je simpelweg geweest moet zijn.

De Europese automarkt staat bekend als zeer divers. In heel Europa worden elk jaar vele autoshows georganiseerd. Met name Duitsland biedt autoliefhebbers, als autoland nummer één in Europa, op elk moment van het jaar een auto-hoogtepunt. De IAA, die om de twee jaar in Frankfurt am Main gehouden wordt, hoort bij de TOP 5 van ‘s werelds belangrijkste autoshows. Daarbij hoort ook de Geneva Autosalon, die elk voorjaar honderdduizenden autoliefhebbers naar Zwitserland lokt en de Paris Motorshow, die de IAA om het jaar afwisselt.

Welke autobeurzen heb jij al bezocht? En welke staan er nog op je bucketlist? Intertraffic Istanbul is de eerst volgende autobeurs en vindt plaat van 27 t/m 29 mei. Wist jij dat bijvoorbeeld?

Geen reacties mogelijk.