Auto poetsen met HG

HG staat bekend als dé specialist op het gebied van reiniging en onderhoud voor huis en tuin, met een breed assortiment kwalitatieve producten. Of misschien ken je HG wel van de slogan ‘HG Doet wat het belooft!’ Maar wist je dat ze ook een assortiment met reinigingsproducten voor je auto hebben? Van wax shampoo tot aan velgenreiniger en van insectenverwijderaar tot aan ruitontdooier. HG biedt een ruim assortiment aan producten om jouw wagen eens lekker mee te verwennen!

Reinigen, beschermen en verfraaien. Dat is wat de producten beloven te doen. Op de website van HG vind je een ruim aanbod aan producten voor het makkelijk en grondig reinigen van auto’s, boten en caravans. Voor elk euvel een geschikt product, bijvoorbeeld voor een grote schoonmaak voor of na een lange reis, of voor een wekelijkse opfrisbeurt. Ik nam de proef op de som en testte een aantal middelen op een klassieke BMW – want die was je immers enkel en alleen met de hand!

We hebben deze week nog heerlijk mogen genieten van een warme nazomer. Maar warm weer betekent ook veel vliegen vangen! Die vervolgens helemaal vastgekoekt zitten aan je neus en ruit; een waar kerkhof van insecten. Mijn grootste ergernis verdween als sneeuw voor de zon met de insectenreiniger van HG; goed spul! Het product verweekt de vastgekoekte, uitgedroogde insecten, waardoor ze heel gemakkelijk loslaten. Hardnekkig.. maar veilig voor de gehele carrosserie.

Eenmaal bezig kon ik net zo goed de hele auto wassen en in de sop zetten. Een emmertje gevuld met HG wax shampoo deed hem weer glimmen als nieuw. De spaaksvelgen van Alpina zijn altijd een hele klus om schoon te maken. Met de velgenreiniger, een spray van HG, was dit na even laten intrekken een simpel karweitje. Het verwijdert veilig en zonder problemen hardnekkige remvloeistof, vuil, vet en smeer van aluminium velgen, andere lichtmetalen velgen en kunststof sierdoppen.

En heb je nou echt zin om uit te pakken? Probeer dan ook eens de bekledingreiniger van HG: deze is speciaal ontwikkeld voor het veilig verwijderen van vlekken en het reinigen van vervuilde bekleding in de auto. Het product geeft na gebruik ook een onzichtbare vuilafstotende werking, waardoor er minder snel vlekken in de autobekleding komen. Ideaal, nietwaar?

Los van de effectieve werking van de producten, ben ik erg te spreken over de zachte prijs van de autopoetsmiddelen. De meeste flacons kosten maar een paar euro’s en zo heb jij een poets-kit vol met producten voor niet meer dan twintig euro totaal!

HG auto poetsmiddelen

Geen reacties mogelijk.