All-inclusive autorijden

Wil je voor weinig geld een nieuwe auto rijden? Dan is Private Lease misschien wat voor jou. Maar wat is het precies en waar moet je rekening mee houden als je een Private Lease auto rijdt?

Trend

Uit onderzoek is gebleken dat opvallend veel mensen die eerst geen auto in hun bezit hadden, zijn gaan leasen. Private leasing is een opkomende trend en wordt zelfs gezien als de vervanger van een OV-abonnement. Binnenkort zal het gewoonste zaak van de wereld zijn om in de supermarkt een auto te leasen.

Geen verrassingen

Private Lease geeft particulieren de mogelijkheid om onbezorgd een auto te leasen zonder omkijken te hebben naar alle bijkomende zaken. Het enige wat je nog moet doen is tanken (en natuurlijk een afspraak maken bij de garage voor onderhoud). Daarnaast kom je met Private Lease nooit voor onvoorziene uitgaven te staan; je weet vooraf precies wat je elke maand kwijt bent aan je nieuwe bolide. Mits je geen boetes rijdt dan hè?  Want die zijn gewoon voor eigen rekening.

De voordelen

  • Rijden in een hagelnieuwe auto
  • Geen zorgen over torenhoge rekeningen voor reparatie en onderhoud
  • Geen onvoorziene kosten maar één vast maandbedrag
  • Wegenbelasting en verzekering (WA & casco) zijn inbegrepen
  • Geen gedoe met het achteraf verkopen van je oude liefde
  • Bovendien betaal je geen bijtelling, omdat het geen auto van de zaak is

Doe er je voordeel mee en houd de verschillende private-lease acties van de leasemaatschappijen in de gaten voor de beste deal!

Geen reacties mogelijk.