Terugblik: Wheels Mariënwaerdt 2024

Wheels Mariënwaerdt, dat voor het eerst plaatsvond op Landgoed Mariënwaerdt, bood petrolheads een onvergetelijke ervaring. Het evenement combineerde een viering van de rijke geschiedenis, het heden en de toekomst van de automobielindustrie. Het liet zien hoe technologische vooruitgang en design de toekomst van auto’s vormgeven. Bezoekers konden genieten van een indrukwekkende verzameling klassieke auto’s, moderne prototypes en zelfs elektrische voertuigen. Hoogtepunten waren onder andere de Pre-War Sprint en de Trial Experience. Families genoten van een kindvriendelijke sfeer met activiteiten zoals de Trapauto Race en de Car Catwalk. Maar ook de terrasjes zaten vol gezien het een prachtig, nazomers weekend was.

Ik was twee dagen aanwezig om content te mogen creëren voor mijn partner Vetera Oldtimerverzekeringen. Naast een interessante stand met aan handjevol fraaie auto’s (denk aan een Jaguar E-Type en Rijkspolitie Porsche) boden zij hun gasten ook een VIP pakket aan in de Jachtkamer. Als kers op de taart hebben we deelgenomen aan de Sprint, een ware publiekstrekker, met hun eigen Donnet-Zedel uit 1927. Gelukkig ging het hier niet om de snelste, maar was het de kunst precies even lang te doen over de heenweg als de terugweg van het parcours.

Ook dit jaar was het weer een geslaagde editie om met een dikke glimlach op terug te kijken. Ik vind het persoonlijk toch wel het mooiste event wat ons landje te bieden heeft op (klassiek) autogebied. Veel mooie anekdotes gehoord, de passie kunnen delen met gelijkgestemden en uiteraard m’n ogen uitgekeken. Tot volgend jaar!

Nog geen Reakties

Geef een Reaktie