7 items die ieder meisje in de auto heeft liggen

Kun jij ze opnoemen? De 7 items die ieder meisje in haar auto heeft liggen? Sommige zijn onmisbaar, sommige zijn praktisch en soms heeft het te maken met.. vrouwenlogica.

  • Flatjes. Je weet wel, Ballerina’s. Voor de mannen onder ons; platte schoenen waar je zo in en uit kunt stappen. ”Waarom we deze in de auto hebben liggen? – Voor als onze tere voetjes vermoeid zijn van langdurende shop sessies met vriendinnen en er vervolgens van ons verwacht wordt op hoge hakken (in een handbak) naar huis te rijden. Geloof me gentleman; koppelen gaat een stuk makkelijker met flatjes.”
  • Je ANWB lidmaatschapskaart. Niet alleen voor pech onderweg maar ook omdat je korting kunt krijgen op vertoon van je lidmaatschapskaart bij o.a. restaurants, hotels en attractieparken. ”Hallo? Dat weet toch iedere coupon-sparende-chick!”
  • Een autolader voor je telefoon. Niets is zo frustrerend als een leeg mobieltje, het idee alleen al! Dat laatste rode streepje van de batterij bovenin het schermpje is DE vijand. Er zou maar wat ernstigs onderweg gebeuren.. en jouw telefoon is dood. Bijvoorbeeld die knappe blonde gozer, die na jouw wieltje gewisseld te hebben aan de kant van de weg zijn nummer in je iPhone wilt zetten. Grrrr…
  • Kauwgom. Een must in de ochtend (do I need to say more?) op weg naar werk of die belangrijke afspraak. Plus, wanneer je kauwgom kauwt, zorgt dat voor extra bloedtoevoer naar je hoofd. Daardoor gaan je hersenen beter werken en kun je je dus beter concentreren. Dus mocht je inkakken op de weg terug naar huis in de file, pak een Hubba Bubba en blaas bellen alsof je leven er vanaf hangt.
  • Servetjes. Of ben ik nu de enige? Servetjes voor de vogelpoep op je ruit, servetjes voor dat ranzige tankstation-voer, een servetje voor het traanoog van je hond, voor je stoffige dashboard, je eigen snotneus, je uitgelopen eye-liner etc. etc. Tijdens het schrijven vraag ik me af; hoeveel van deze voorbeelden zijn echt van toepassing voor in de auto? En met hoeveel andere zaken zijn we eigenlijk bezig in de auto? Uhhh, tsja.
  • Die ellendige parkeerschijf die altijd in het zwarte gat onder je stoel verdwijnt.
  • De CD (jep, die bestaan nog) van Enrique Iglesias. ”Bailandoooo!”

Geen reacties mogelijk.