2e editie International Amsterdam Motor Show

De eerste editie van de International Amsterdam Motor Show (IAMS) was een doorslaand succes. Deze vond plaats in de RAI Amsterdam, waar uiteindelijk bijna 60.000 bezoekers aanwezig waren. Bij de IAMS 2019 wordt het accent gelegd op auto’s met emotie. Denk hierbij aan: exclusieve supercars, bijzondere klassiekers en natuurlijk excentrieke, sportieve auto’s met een geweldig performance gehalte!

Kun je ook niet wachten op de volgende editie van de IAMS? Dan heb je geluk. De 2e editie van de IAMS zal al snel plaatsvinden van 3 tot en met 7 april 2019 en er wordt flink uitgepakt! Ten eerste is de show met 50.000 m2 groter. Daarnaast is er ook een flinke stijging zichtbaar in het aanbod. De IAMS 2019 wordt een ongekende show die zijn gelijke in Nederland niet kent. Er zullen meer dan 200 auto’s van importeurs, dealers en uit bijzondere privécollecties te bewonderen zijn, in de zeven grote hallen van de RAI. Het accent wordt gelegd op auto’s die de harten sneller doen kloppen.

De uitbreiding van de IAMS 2019 zal plaatsvinden in de karakteristieke Europahal met aanleunende hallen 2 en 3, maar ook met hal 7 (Amstelhal) en met hal 8 (Parkhal). Alle ruimte om de excentrieke auto’s te aanschouwen! Hal 1,2,3,6 en 7 worden gevuld met de mooiste tuning, performance, supercars, hypercars en wel tientallen standhouders. Daarnaast vind je in Hal 8 (de 13.000m2 grote Parkhal) de Live Action Arena met demonstraties van tal van autosport variaties: van drift tot rensport en van Formule auto tot Supercar. Bij de IAMS zal Bleekemolen Race Planet een belangrijk deel van de Arena gaan invullen met excentrieke supercars!

De eerste noviteiten en auto’s uit privécollecties zijn inmiddels bekend gemaakt. Tijdens de IAMS 2019 kun je genieten van een unieke Mercedes CLK-GTR tot een zeer bijzondere Spyker collectie van Holland House (het beste uit Nederland). Diverse Formule-1 en DTM auto’s zullen te bewonderen zijn, net als de nieuwste modellen van onder meer Ferrari, Lamborghini, Aston Martin en Bentley.

Daarnaast zal de legendarische Bugatti EB 110 worden vertoond. Het blijft nog spannend wat er nog meer te zien is, want de wereldprimeur van het Italiaanse Novitec wordt nog bekendgemaakt! Zie ik je daar?

Geen reacties mogelijk.